Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Er dette hasjabstinenser?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg sluttet å røyke hasj når Corona kom til Norge, har røykt ca. hver dag i ca. et år nå. Jeg følte meg veldig dårlig og sjuk etter jeg sluttet så ble jeg frisk igjen så ble jeg sjuk igjen og så følte jeg meg fin og nå er jeg blitt dårlig igjen, høres dette ut som typiske abstinenser eller kan det være jeg har andre sjukdommer?

Mann, 29 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Det er vanskelig å si noe om hvorvidt dette kan være abstinenser eller noe annet, siden du ikke skriver hva slags symptomer du har. Vanlige abstinensplager for cannabis er:  uro og angstfølelse, nedstemthet, søvnproblemer og urolige drømmer, svetting, rastløshet og mageproblemer.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.