Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Hei, ble utsatt for vold og alvorlig nakke skadet 2015. Medførte start på bruk av morfin pga sinnsyke smerter. Fortsatt smerter som ofte morfin ikke lengre tar og jeg vil ikke øke mer dosering. Jeg begynner å merke endringer i kropp og mental tilstand, så jeg vil av morfin bruken. Jeg liker å trene etter forholdene og vet jeg klarer dette under riktige forhold og fysio hjelp Men må da ha forhold tilrette lagt, uten familie, hus og ansvar for andre. Og varme. Finnes det behandling opplegg i utlandet med fysikalsk behandling som det gir støttes til. Jeg er alene mor og ufør. Har sett på helsereiser.no og calpe hvor trening, fysio og lege er på plass samt rette forhold med varme og opphold sted. Føler det vil være riktig for meg

Kvinne, 51 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Vi kjenner ikke til behandlingssteder i utlandet. Anbefaler deg å se på Helse Norges Sykehusbehandling og andre spesialisthelsetjenester i EØS-land. Hva gjelder trening, fysio og lege vil dette være tilgjengelig på behandlingssteder i Norge, også på en avrusingsklinikk.