Hva slags tabletter trenger man for og dø PG hvor mane

Kvinne, 12 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Det kan vi dessverre ikke svare deg på. Det finnes uansett mange slags tabletter, og noen tåler mer enn andre.

Hvis du har det vanskelig, anbefaler vi deg å snakke med noen om det. Nå vet ikke vi så mye om deg og din situasjon, men snakk for eksempel med noen i familien du stoler på, helsesykepleier på skolen eller en helsestasjon for ungdom. Alle kan ha det vanskelig iblant, og noen har det vanskeligere enn andre. Men det er viktig at du ber om hjelp – husk at hjelpetilbudene finnes nettopp for å hjelpe de som trenger det. Men ingen vet at du trenger hjelp med mindre du faktisk ber om det – derfor er det viktig at du snakker med noen om problemene dine.

Det fins også anonyme tjenester, der du kan ringe eller chatte med voksne uten å si hvem du er, som for eksempel Kors på halsen, Mental Helse eller Kirkens SOS. Mental Helse og Kirkens SOS er åpne hele døgnet.

Ta kontakt med legevakt eller 113 dersom det er akutt fare for liv og helse.