Har nettopp slukt i meg 4 gram paracet på under et minutt

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har nettopp slukt i meg 4 gram paracet på under et minutt. Har drukket hjemmebrent og red bul i over 6 timer. Pappa har ringt UP/politi. Han trur jeg ruser meg bare fordi han tok meg i å sniffe 4 gram paracet. 2 gram ibux. Og 5 gram xanax. Hva skjer nå?

Annet, 3 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke en akuttjeneste, det kan ta flere dager å få svar.

Hva som skjer kommer helt an på din alder og omstendighetene ellers. Dersom du er over 18 og bruk av illegale stoffer avdekkes, kan politiet straffe deg for bruken. Dersom du er under 18 er det mer trolig at barnevernet involveres.

Dersom du/dere er akutt bekymret for overdose av medikamenter og/eller alkohol, ta kontakt med legevakt 116 117 eller Giftinformasjonen på 22 59 13 00.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.