Dødelig dose Vival/Valium og Seroquel

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg lurer på om 55mg vival/valium, 90mg og 10gram seroquel er dødelig dose? Er seroqueldosen dødelig i seg selv? Jeg har ikke tenkt til å gjøre noe, men bare lurer.

Kvinne, 27 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Å oppgi tall på hva som kan gi overdose, er en type brukerveiledning vi ikke pleier å gi. Det er uansett vanskelig å angi entydig, da det er veldig stor forskjell fra person til person. Du kan lese om forgiftninger ved legemiddelbruk på Helsebiblioteket. Dersom du er akutt bekymret for inntak av legemidler, ring 116 117, 113 eller Giftinformasjonen (22 59 13 00, døgnåpen).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.