Hei.
Jeg brukt hasj jevnlig for 2-3 år siden men ikke brukt noe siden det grunnet jeg har vært på urinprøver i 1 år for å få tilbake førerkortet mitt….kommet gjennom det nå å har førerkort..når går jeg på stikk prøver 4 gang i året i 3 år..igår fikk jeg i meg noen xanor piller å drakk litt alkohol..jeg husker nesten ingenting å fikk høre at jeg tokk noen trekk av en hasj joint..jeg er veldig nervøs framover nå for at jeg får stikkprøve på urine å lurer på hvor lenge dette kan være i urinet mitt? Så lurer på hvor lenge dette kan være i utrinet å va best mulige måte at jeg kan beholde førerkorte mitt

Mann, 21 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Et enkeltinntak med hasj kan påvises rundt en uke i urinen, mens et enkeltinntak Xanor kan påvises i omtrent 4-7 døgn (omdanningsstoffet hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker).

Det er dessverre ikke så mye du får gjort med denne situasjonen nå, bortsett fra å unngå å havne i samme situasjon i fremtiden.