Heia har diagnosen schizofreni og bruker MEDISINENE leponex og trilafon,,,og bruker amfetamin nesten daglig!!! Har ingenting negativt å si om amf bortsett fra AT DET KOSTER ALTFOR MYE!!!!har prøvd ut «»attentin»» deksamfetaminsulfat uten ja poenget var å se om jeg kunne fungere såpass at jeg kunne få meg en dusj,,trenne,,fiske og gjøre annet UTEN Å VÆRE SPEEDET AV DEN GRUNN!!! kunne kuttet ned på ang og fungert uten !!! Tror dere f.eks elevanse kunne hjulpet meg evt annet preparat evt dose tror dere kunnet passet!!?? Om ikke min lege kan hjelpe meg kan jeg ordne elevanse på egen hånd,,burde vel ikke være nødvendig,,hvordan forklare dette for legen min?? Har ett toppers forhold til legen min og hatt han snart 20 år,,,PÅ FORHÅND TUSEN TAKK FOR DEN HJELP DERE MÅTTE GI!!!! VENNDØLEN

Mann, 45 år fra Vest-Agder


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan dessverre ikke gi deg medisinske råd. Vi anbefaler deg å snakke med legen din om dette.