Hvor mange oksy 5mg xanax 2 g og lyrica 300mg kan man ta før man overdoser ?

Kvinne, 24 år fra Trøndelag


RUStelefonen svarer:

Vi minner om at dette er en tjeneste der det kan ta flere dager før man får svar. Hvis liv og helse står i fare, kontakt legevakt på telefonnummer 116 117 eller AMK på telefon 113. Ved bekymring for akutt forgiftning kan du også ringe Giftinformasjonen på telefon 22 59 13 00.

Vi på RUStelefonen er ikke helsepersonell, og vi kan ikke si noe om hvor mye medisiner du vil tåle, så dette er noe du må ta med en lege. På Felleskatalogens nettsider kan du lese om anbefalte inntak av OxyContin og OxyNorm, og om Xanor og Lyrica.

Vurderer du å ta en overdose fordi du har det vanskelig anbefaler vi deg heller å oppsøke noen for hjelp. Snakk med en venn, legen din kan henvise deg til psykisk helsehjelp. Du kan også ta kontakt med Mental Helse, som en gratis og anonym tjeneste.