Min kjæreste har vært på kjøret med
Piller og heroin en uke nå og jeg er å passer på han. Han har en hvilepuls på 48 og 46. Er dette for lavt? Han ønsker ikke å kontakte lege og tar en cold turkey med endel joint røyking. Han er kvalm, svimmel, ubalansert, og brekker seg ofte. Jeg er meget beskymrer for han da han er dypt deprimert og har ingen andre enn meg rundt han. Jeg føler meg helt maktesløs her. Mvh Jennifer

Kvinne, 20 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Det er urimelig av ham å sette deg i denne situasjonen. Om han vil avruses, bør han heller få hjelp fra noen som faktisk har den nødvendige kompetansen – enten profesjonelle/helsepersonell, eller i det minste noen som selv har bred erfaring fra rusmiljøet. Dersom du fremdeles står i denne situasjonen nå, anbefaler vi at du ringer f.eks. Legevakt 116 117 for råd og bistand.