Hvor mange Paracet må man ta for at det skal være dødelig?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvor mange Paracet må man ta for at det skal være dødelig?

Kvinne, 15 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Vi kan ikke svare deg på dette spørsmålet fordi vi ønsker ikke at du skal dø.  Om det er slik at du tenker på å avslutte livet ditt, håper vi at du kan snakke med noen om disse tankene. Veldig ofte hjelper det å snakke med noen om det som er vondt. Om det er noen i din omgangskrets/familie du stoler på, håper vi at du kan snakke med en av de. Eller kanskje det er en lærer, sosiallærer, helsesykepleier eller noen på Helsestasjon for ungdom du kan snakke med? Du kan også ringe Mental Helse på 116 123 (døgnåpent)kirkens SOS på 22 40 00 40 (døgnåpent).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

 
Vi opplever for øyeblikket tekniske problemer. Chat og telefon er ustabile, vi jobber med å løse feilen. Beklager ulemper.