Hei.

Hva gjør jeg nå?

Er i et samlivsbrudd nå hvor vi sammen har en søn på 3,5 år.
Eksen har et problem med rus (Hasj) I dag fant jeg mer enn bare hasj, her var der speed og. Vi har en deling på 50/50 av sønnen våre og jeg skulle endelig ha dratt i morgen til der hvor jeg ellers bor når jeg ikke har han, men er nå livræd for at la sønnen min være alene med hende.

Hva gjør jeg?

Mvh den fortvivlet

Mann, 38 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Det er viktig at eksen din får den oppfølgingen hun trenger for å kunne fungere som omsorgsperson. Og om hun ikke evner dette, er det viktig at noen som kan sanksjonere blir informert. Det mest nærliggende er å ta kontakt med barnevernet og melde din bekymring. Barnevernet vil uansett  gjøre en vurdering av situasjonen selv. På Oslo kommunse sider finner du informasjon om hvordan du melder dette inn og hva barnevernet vil gjøre videre.