Sobrilrus

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvor lenge varer sobrilrus, var dum og tok 5

Mann, 18 år fra Troms


RUStelefonen svarer:

Sobril brukes først og fremst som et beroligende/angstdempende medikament. Dersom du har uro, angst, eller liknende tilstander, vil Sobril dempe dette. Vanlige virkninger er avslappethet, trøtthet og sløvhet. Hukommelsen og reaksjonsevnen svekkes.

Store doser Sobril gir rusvirkning. Dersom dosene er svært høye kan det føre til at du blir svært trøtt og sløv. Men store doser kan også gi paradoksalvirkninger (forekommer også ved mindre doser). Det betyr at du blir mer aggressiv, impulsiv og utagerende. Du kan rett og slett miste kontrollen og gjøre ting du ikke husker etterpå eller du kan skade deg selv og andre.

Jo større dose du har tatt av Sobril, jo større er risikoen for paradoksalvirkninger. Men dette forekommer. Blanding med andre rusgivende stoffer kan være risikabelt. Du kan lese mer om dette under «viktig å vite om Sobril» nedenfor.

I følge Felleskatalogen.no oppnår Sobril vanligvis maksimal effekt 2-4 timer etter inntak, og virker i omkring 1-2 døgn. Omtrent 10-15 timer etter inntaket er virkningen halvparten så sterk som på sitt maksimale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.