Kan man dø av å ta overdos av paracept? Til skole fåredrag har 1 uke på det.

Kvinne, 12 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Det er mulig å ta overdose på Paracet, og ofte ender det med temmelig alvorlige skader. Hvis du vil lese mer om Paracet til foredraget ditt, kan du se på denne siden vår. Hvis foredraget ditt skal handle om rusmidler, er det greit å være klar over at Paracet ikke er et rusmiddel, men et legemiddel. Det har ingen ruseffekt uansett hvor mye man tar, men det kan være svært ødeleggende for kroppens organer.

Når vi i RUStelefonen får slike spørsmål vet vi at mange av de som spør egentlig spør fordi de har det vanskelig. De som har det sånn trenger å snakke med noen om hvordan de har det, slik at de kan få hjelp til å få det bedre. Kanskje du kan si noe om det også i foredraget ditt?