Er det stor sjanse for at jeg får delt omsorg dersom jeg slutter med kokain og får papirer på at jeg er friskmeldt?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei jeg har en spørsmål har stor kokain bruk 5 10 gram på en natt og jeg har ett barn på 3 år og kona min har søkt seperasjon og jeg har problem at jeg klarer ikke og la vær og sniffe kokain? Jeg var innlagt i Ahus IR men jeg gjorde feil og det var at jeg dessverre skrev meg ut men det er snakk om i sommeren som var, kona har søkt seperasjon men den er ikke sendt enda men hu har valgt og seperasjon og sikkert skilt etter år går. Problem er ikke at hun skal ikke ha meg .Hvis jeg søker hjelp i 7 8 mnd og går i alle samtaler og viser og vill slutte helt med bruk av kokain og sier til ruskonsulent og Ahus IR at nå er jeg seriøst og vil ta all hjelpen jeg vil ha .Alt vil jeg gjøre for ungen min og vil ha ungen 50 prosent tror du det vil være stor sjanse for og få ungen som pappa hvis de nå vet jeg er kokain misbruker og vold og bråk alt slutt i 8 mnd da kan jeg få 50 prosent og bli friskmeldt det og få papir?

Mann, 33 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi kan nok ikke svare deg på om du får ungen din 50 % dersom du får papirer på at du er friskmeldt og rusfri. Det vi vet er at i barnefordelingssaker veier barnets beste tyngst. Dette bør også være foreldrenes fokus. Vi foreslår at du samarbeider godt med barnevernet, samtidig som du gjør en innsats på å bli rusfri. Uavhengig av utfall vedrørende samvær og barnefordeling, vil det være det beste for dere alle.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.