Blanding av Rivotril, amfetamin og heroin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Er det fali med 4-5, Riven, god patron med amfetamin og det hele med en patron med minus~ ??

Mann, 50 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Hvis du spør om blanding av Rivotril, amfetamin og heroin er farlig, så kan det være det. Bruker du det samtidig er det en blanding av stimulerende og dempende rusmidler. Om du er vant til og bruke dette sammen, hvor mye du tar, og din helsetilstand, vil selvfølgelig også ha betydning for hvor farlig det er.

Stoffene du nevner kan i seg selv være skadelige. Ved inntak av amfetamin kan noen oppleve uro, angst, paranoia og annet psykisk ubehag. Benzodiazepiner (også Rivotril) kan hjelpe mot slike negative bivirkninger. Det kan også hjelpe mot søvnmangel. Vær klar over at du aldri kan forutsi nøyaktig hvilke spesifikke effekter og reaksjoner du kan få av denne kombinasjonen. Ved blandingsbruk utsetter du deg alltid for uforutsigbare virkninger. Bruker du heroin i tillegg kan amfetamin dekke over dempende effekten til heroin og Rivotril. Når  effekten av amfetamin går ut, kan effekten av de dempende stoffene fortsatt være der, og du kan få en overdose.

Du kan lese mer om blanding av amfetamin og andre rusmidler på vår hjemmeside.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.