Hei. Har sovetabletter av typen 10 mg stilnock, i starten fikk jeg bare 10 stk om gangen jeg tok en hver kveld å det funket lenge bra. Men så fikk jeg samme medikamenter men da med 30 stk om gangen, etter en tid så fikk jeg ikkje noe god effekt av 1 klarte ikke sove, nå tar jeg 2-3 hver kveld, men da få jeg en slags rus, isteden for og sove begynner jeg med masSe gjøremål, å den rusen som den gir meg er god, men er utslitt på dagen da je neppe sovner før kl 4 å skal oppigjen kl 6 på jobb…. hva bør jeg gjøre ? Jeg ble satt på noen andre tabletter men di virket ikke noenting, uten dette så er jeg våken hele natten å sovner ca 5. 1 time søvn før arbeid…. det er inne bra har dere noen råd?

Mann, 35 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

I henhold til Felleskatalogen.no orientering om forsiktighetsregler ved bruk av Stilnoct kan dette medikamentet også gi forverret søvnløshet.  Om det er tilfellet for deg kan vi ikke si for sikkert, men det kan være en mulig. Vi er ikke medisinsk helsepersonell og kan derfor ikke gi noen videre anbefaling til deg om behandling for søvnløshet. Du bør derfor kontakte foreskrivende lege/fastlege  for hjelp.