Hvor lenge kan thc spores i urinen i mitt tilfelle? Jeg røyker 1 gang i uka. Jeg drikker minst 3 liter vann daglig, spiser sunt, tar multivitaminer og magnesium, og trener hver eneste dag. Jeg er i tillegg ganske lav. En teori jeg har: Engangsbruk av hash sitter max 1 uke. Så ved at jeg røyker 1 gang i uka så på en måte resetter dette seg for hver gang, så thcen kan aldri spores lenger enn 1 uke. Stemmer dette? Jeg vet dere ikke kan gi meg et eksakt svar på hvor lenge det kan spores i urinen min da dette er veldig individuelt, men gjerne gi meg et CA. antall dager.

Mann, 17 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Teorien din stemmer bra den, for maksimum påvisningstid for engangsinntak av hasj/cannabis/marihuana regnes som en uke. Som du selv skriver kan vi ikke gi noe eksakt tid fordi alle er forskjellige, forbrenner ulikt, bruker ulike mengder og det er ulik styrke på stoffet. Bruker du store mengder med veldig høyt THC innhold vil det nok kunne vises lenger enn en uke. Du kan lese mer om påvisningstider for ulike rusmidler på vår hjemmeside.