Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Har jeg homoseksuelle ønsker eller er dette voldtekt

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg blir misbrukt for analsex når jeg blir sprengruset

Min favoritt koktail består av hest amf og benzo eg skytar 0.7g hest og 0.5g amf of 6 (12mg) tabletter med rivotril. dette gjør at jeg må skyte tre ganger som jeg må gjøre intramuskulert viss ikke kan jeg svime av og dø. (anonymisert) har faktisk den beste heroinen. men dessverre når heroinen begynner og ta av så blacker jeg alltid ut og stikker ut på sjørøverjakt og gjør innbrudd og slike ting da jeg blir litt troll i håve av av nesten ett gram amfetamin og 12mg med trivoril. forgje uke våknet jeg opp i ett komlokk og hadde enorme smerter i baken. det var veldig trist og få høre at jeg kneiset (anonymisert) en rivotril. jeg begynner og mistenke at jeg blir misbrukt for anal puling i helgene når jeg blacker ut, finner ofte brukte kondomer i lommene mine. det blir litt i det heftigeste når jeg blir skitten mannhore i helgene og blir sprengpult. prøver og finne ut hvem andre som misbruker meg om natten men er ingen som vet. har ofte våknet opp hos mannfolk men de nekter hver gang at vi hadde sex og at vi berre drakk ghb, selv om jeg finner bevis i baken og en hundrings i baklomma. jeg begynner og bli temmelig lei av dette tullet. Jeg har aldri hatt noen form av homoseksuelle ønsker men det er jo som noen andre styrer hode mitt. eg er dritlei nå. jeg blir og tilsendt videoer på telefonen min av anonyme nr der jeg står i ring rundt mange mannfolk og blir pult og diverse.

har jeg homoseksuelle ønsker eller er dette bare voldtekt for jeg er veldig forvirra. spessielt når hver gang jeg slipper og tenke på dette er når jeg ruser meg men når jeg ruser meg blir jeg voldtatt

Mann, 47 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Dette er litt utenfor vårt mandat, men om du blir utsatt for seksuelle handlinger når du er bevisstløs eller så ruset at du ikke kan ta vare på deg selv eller si fra at du ikke vil, defineres dette som voldtekt. Vi anbefaler deg å vurdere å anmelde dette til politiet.

Vi vil også anbefale deg å finne noen å snakke med. Du kan for eksempel ta kontakt med Utsatt mann eller SMISO Rogaland. De vil hjelpe deg.

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.