Hei, jeg fikk i meg amfetamin på en fest på lørdag, som idag er 5 dager siden. Jeg har adhd, og jeg fikk høre at jeg fikk i meg en stor mengde, og etter denne hendelsen har jeg slitt enormt med søvn, jeg får Max 2 timer om natta, hvis jeg i det hele tatt sover. Kan det som skjedde på lørdag ha en virkning på søvn og mitt energinivå? For jeg har også masse energi om dagen etter lørdagen, og den blir aldri brent ut

Kvinne, 19 år fra Hedmark


RUStelefonen svarer:

Du vil nok få tilbake den normale søvnen/roen etterhvert. Noen føler at det hjelper å spise fordi man da blir roligere. Ellers er det nok å ta tiden til hjelp. Du kan prøve å gjøre noe som får deg rolig. Fysisk aktivitet og trening kan også hjelpe. Da vil du bli sliten i kroppen noe som bidrar til at du slapper mer av og lettere får sove.