Overdose Paracet

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg e 13 og kan man ta overdose på 8 tabeletter med 4 Paracet på 500mg og 4 Ibux 200 mg

Kvinne, 13 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Vi kan ikke hjelpe deg med å ta en overdose på Paracet. Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men hvis du har det vanskelig er det veldig viktig at du snakker med noen slik at du kan få det bedre. Du kan snakke med noen i familien som du stoler på, helsesykepleier på skolen, helsestasjon for ungdom eller noen andre du føler deg trygg på.

Synes du det er lettere å snakke med noen på telefon eller chat finner du en oversikt over hjelpetjenester for ungdom på UNG.no. Der kan du også lese om hvorfor det hjelper å snakke med noen om det som er vanskelig.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.