Hvordan slutte med Tramadol?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har brukt tramadol i forbindelse med en skade i 1,5 år nå
Hvordan skal jeg skutte og hva kan jeg bruke til å døyve smertene jeg har uten tramadol ?

Mann, 48 år fra Nordland


RUStelefonen svarer:

Den beste måten å slutte med tramadol på, etter et regelmessig og forholdsvis langvarig forbruk, er ved gradvis og forsiktig nedtrapping. Vi er ikke leger og kan dessverre ikke gi deg en konkret plan for nedtrapping – men vi anbefaler at du tar opp dette med legen som skriver ut medisinen. Det samme gjelder for øvrig også ditt spørsmål om hva du skal bruke til å døyve smertene dersom du går av tramadol – dette er noe som må vurderes i samråd med legen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.