Hva skal man være obs på når en svelger cannabis? Svelget ca 1-2 g

Mann, 21 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en akuttjeneste – det kan ta opptil flere dager å få svar via denne tjenesten. Ved behov for umiddelbar tilbakemelding, ta kontakt på telefon eller chat i åpningstiden, eller kontakt en døgnåpen hjelpetjeneste, som f.eks. Legevakt 116 117 eller Giftinformasjonen 22 59 13 00.

Hva du bør være obs på når du svelger cannabis, er først og fremst at det tar litt tid før du merker virkningen – ofte rundt en time etter inntak. Så, ikke ta mer selv om du ikke merker noen effekt etter forholdsvis kort tid. Men, når du har svelget så mye som 1-2 gram, vil du nok uansett merke en ganske kraftig virkning – dette er betydelig mer enn anbefalt, særlig dersom du ikke er så vant til cannabis fra før av.

Nå vet ikke vi hvordan dette gikk, men vi håper at det gikk greit. Dersom du ønsker å snakke mer om denne episoden, eller har andre spørsmål om cannabis, er du velkommen til å kontakte oss på telefon eller chat i åpningstidene.