Får ikke den støtten og hjelpen jeg trenger til å bli rusfri

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei, jeg heter (anonymisert), og jeg føler at jeg ikke får den støtten og hjelpen jeg trenger til å bli rus fri. jeg har også vanskelig med og kommunisere med damer og ønsker derfor en mann. mitt telefon nummer (anonymisert)

Mann, 27 år fra Vestfold


RUStelefonen svarer:

Alle vi snakker med tar selv kontakt. Vi har ikke mulighet til å ringe til noen eller kontakte noen. Men du er velkommen til å ringe oss på 915 08588 i våre åpningstider (mandag-fredag 11-18) for å diskutere din situasjon. Hvis det er viktig for deg å snakke med en mann, skal vi forsøke å ordne det – så fremst en av våre mannlige veiledere er ledig da du ringer.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.