Hei. Jeg har vært pille av henging i flere år. Resept belagte tabletter som jeg har fått av lege. Dette må ta slutt og jeg ønsker å legge meg inn for å bli kvitt dette slitet. Mitt spm. Er om det finnen noe steder som man kan ha med seg hund eller at en del av opplegget er rundt dyr. Jeg er dyktig med dyr og de gir meg en spesiell ro som jeg innbiller meg at jeg kan trenge i en sånn situasjon (anonymisert, red.)

Kvinne, 58 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Det finnes en rekke forskjellige avrusnings-/ behandlingstilbud i de ulike helseregionene. Om det er mulig å ta med hund på noen av disse stedene vet vi ikke. På hjemmesiden til HelseNorge finner du alle offentlige behandlingstilbud i alle helseregioner. Der finner du også en veiledningstelefon som du kan ringe på 23 32 70 00 mellom 08 – 15.30. Kanskje kan de svare deg på spørsmålet ditt om å ta med hund.