Ta med hund på avrusning?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg har vært pille av henging i flere år. Resept belagte tabletter som jeg har fått av lege. Dette må ta slutt og jeg ønsker å legge meg inn for å bli kvitt dette slitet. Mitt spm. Er om det finnen noe steder som man kan ha med seg hund eller at en del av opplegget er rundt dyr. Jeg er dyktig med dyr og de gir meg en spesiell ro som jeg innbiller meg at jeg kan trenge i en sånn situasjon (anonymisert, red.)

Kvinne, 58 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Det finnes en rekke forskjellige avrusnings-/ behandlingstilbud i de ulike helseregionene. Om det er mulig å ta med hund på noen av disse stedene vet vi ikke. På hjemmesiden til HelseNorge finner du alle offentlige behandlingstilbud i alle helseregioner. Der finner du også en veiledningstelefon som du kan ringe på 23 32 70 00 mellom 08 – 15.30. Kanskje kan de svare deg på spørsmålet ditt om å ta med hund.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.