Øl og remeron?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei hvis man drikker en 6 halvlitere og har en 20 remeron 30 mg vil vel være ganske farlig og ta så mange skulle jeg tru?

Mann, 45 år fra Finnmark


RUStelefonen svarer:

Ja, i henhold til Felleskatalogen.no skal ikke alkohol og Remeron blandes fordi du blir trøtt, sløv og kan få pusteproblemer. Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men er det fordi du har det vanskelig og ønsker å ta en overdose på tabletter anbefaler vi deg å snakke med noen om det. Ta en prat med Fastlegen din eller ring Mental Helse anonymt på tlf. 116 123. Kirkens SOS jobber spesielt med selvmordsforebygging og du kan ringe de anonymt på 22 40 00 40.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.