Lurer på hvor lenge Xanax er i pisset, blodet og ellers steder på kroppen de kan teste deg fra?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Lurer på hvor lenge xanax er i pisset, blodet og ellers steder på kroppen di kan teste deg fra?

Annet, 99 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Alprazolam (virkestoffet i Xanax/Xanor) kan vanligvis vises med blod- og spyttprøver i ca. 1-2 dager, og på urinprøver i omtrent en uke etter siste inntak. Merk at dette riktignok kan variere litt fra person til person.

Det er for øvrig også mulig å teste for alprazolam med hårprøver, men dette er en ganske uvanlig analysemetode, og brukes kun i spesielle tilfeller. Hvor lenge bruk av Xanax kan vises i håret, kommer an på hvor langt hår du har. Når du bruker Xanax vil avfallsstoffer binde seg til hårroten under hodebunnen, og danne et slags «stempel». Dette stempelet følger med etter hvert som håret vokser ut fra hodebunnen, med ca. 1 cm per måned.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.