Ble jeg dopa?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg var på fest på fredag, hvor jeg drakk. Jeg drakk ikke så mye, kanskje halvparten om ikke mindre av hva jeg pleier. Jeg hadde spist og sovet normalt den dagen. Selvom jeg er Ung så har jeg festa alt for mye, men jeg kjenner derfor kroppen min og vet hvordan jeg reagerer på ulik drikke. Problemet er at jeg husker ikke et eneste sekund av festen, jeg oppførte meg veldig uvanlig av hva jeg pleier, jeg var kranglete og frekk mot vennene mine og jeg har hatt flere alvorlige fall og slo meg selv bevisstløs tre ganger ettersom hva jeg er blitt fortalt. Jeg har aldri vært i nærheten av så full, eller påvirket og heller aldri oppført meg slik. Det er tre dager siden festen og kroppen min er kraftig forslått og jeg har fått feber og er sengeliggende(vet ikke om dette har noe sammenheng). Jeg har også fått høre at det var ulike stoffer tilstede på festen, blant annet kokain. Så det jeg lurer på er om det kan være noe mulighet for at jeg har fått drukket dette med et uhell, eller evt blitt dopa ned eller om jeg bare har vært overdrevent full. Takk for hjelp!

Kvinne, 17 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Dette høres ut som en ekkelt opplevelse. Vi kan dessverre ikke gi noe sikkert svar, men siden du mistenker at du kan ha fått i deg noe annet enn alkohol vil vi anbefale deg å ta en test. Det er den eneste måten å få et sikkert svar på. Du kan teste deg hos legen, helsestasjon for ungdom, eller kjøpe en hjemmetest.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.