Hei!

For ca. en måned siden tok jeg og en venn av meg en dose på ca. 25 fleinsopp. Vi har gjort det før, så tenkte ikkje så mye på det. På slutten av trippet hadde jeg en god del angst, og når vi var «ferdige» kjente jeg at angsten forstatt var der. Utover den neste uka hadde jeg så mye angst at jeg kastet opp flere ganger, og hadde det helt jævlig. Jeg har vært hos legen og fikk en resept på 7.5 mg Sobril. Har ikkke tatt det på en uke nå, siden angsten har vært mye mer tolererbar. I stedet for føler jeg meg hele tiden deppa og har sykt vondt i hodet.

Håper dette snart går over, og å høre deres mening! Tusen takk!

Mann, 16 år fra Sogn og Fjordane


RUStelefonen svarer:

Det du forteller om er ikke uvanlig ved bruk av hallusinogene midler som fleinsopp. På vår hjemmeside skriver vi om virkninger og bivirkninger av LSD, sopp og andre hallusinogene rusmidler ;

Mulige bivirkninger og langtidseffekter

Se an formen litt før du gjør noe mer. Har du behov for å prate med noen anonymt og uforpliktende, kan du ringe oss alle hverdager mellom 11 og 18.