Jeg har pådratt meg slag mot hode under job i 2007 hva ansatt i olje industri fast ansatt under job rotasjon onshore tidligere stillas montør i 9 år både offshore og på land over hele nordsjø og hele norge .Jeg er idag 100% varig uføre har nettop vært til samtale med nevrolege i Ahus sykehus lørenskog 20 september 2019 har fått set mine MR CT pet skan av hjernen på pc skjerm og heldig hvis er det ingen tegn til skade til hjernen.Men må gå på sterke medesiner resten av livet jeg slitter med kronisk smerte i hode det er mild til middels sterk trykk bak øyne noen ganger så smerte full at det må ha tilkalles sykebil .Det muskel spenning i nakke og kranium hevelse av og til side av hode smerte full .Jeg har 8 diverse symtomer som har utviklet seg gradevis etter arbeids uhell.Vanskelig og sette i ord hva jeg har fått oppleve av trauma smerte og komplikasjoner.Jeg er senge liggende så si hver uke Jeg bruker av medesiner indonetacin 25mg tramadol 50 mg nobligan nå 50mg .med 2×paracet 500mg brus tableter som virker få sterk smerte mye fortere .Jeg kunne ønske at jeg hade sluppet og bruke medesiner i det hele tatt men har prøvd intense fysio behandling lett øvelse men ingen ting hjelper .Legen min for lenge siden hade meg på stesolid parlagin forte og noen antidepresiv meds men kroppen min klarte det ikke ut av alt så er tramadol det beste smerte stillende meds.Jeg syns at oxykodin er bra og virker mye fortere nå du for en akut smerte situasjon den tar smerten vekk med en gang sån at du kan slappe helt av og sove ut .Men den er mye sterkere en tramadol og avhengihet er dobbel så stor risiko .Jeg holder meg veldig aktiv hjemme både fysiks og physkisk når jeg har en bra dag spiser bra og tar alt av kost tilskudd vitaminer for hode skade alle B vitaminer B6 B12 bra med trann kaplser omega3 jeg gjør som kroppen føler .Jeg valgte for 3år siden og leve et rolig liv og idag bor jeg i en liten bygd trives veldig godt fred og ro er viktig for meg.Spørmål er det noe annet alternativ en og må bruke opiat klasse medesiner .

Mann, 54 år fra Rogaland


RUStelefonen svarer:

Vi som jobber i RUStelefonen er ikke helsepersonell, og kan derfor ikke gi deg råd når det gjelder hvilke medisiner du kan bruke. Dersom du ikke er fornøyd med de medisinene du bruker nå er det best å snakke med legen din om det. Legen din kan også henvise deg til smerteklinikk dersom det er behov for det.

Vi ønsker deg lykke til!