Leier ut til en som røyker hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Leier ut et anneks til en 18-åring som tydeligvis misbruker hasj, sannsynligvis «dealer» han også.
Periodevis en rekk ungdommer i annekset som ser ut som mindreårige.
1.Ringe politiet?
2.Hjemmel for å si opp boavtalen?

Mann, 72 år fra Vestfold


RUStelefonen svarer:

Vi forstår at det ikke er greit at det brukes og omsettes hasj i annekset på eiendommen din. Vi vet ikke om du har snakket med leieboeren om det, men noen ganger kan det være nok å gi beskjed om at forholdet må opphøre. Fortsetter han med bruk og omsetning etter at du har snakket med han kan du jo vurdere og tipse politiet om det. Hvilke hjemler som finnes for å si opp leieforholdet må du undersøke med huseierforening eller advokat. Husleietvistutvalget bistår både leietager og utleier i tvistesaker, og du kan mulig rådføre deg med dem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.