Kan jeg ha fått i meg dop?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei.
Jeg var i går ute med venner på byen. Jeg hadde ila vorset drukket en flaske med prosecco. Når vi kom inn på utestedet kjøpte vi en øl hver og jeg var i helt «normal» form. Kjøpte i tillegg en vodka redbull, men husker ikke hvor mye jeg drakk av denne.
Senere på kvelden gikk alt i svart for meg ekstremt fort, fra å være i fin form til å spy på do. Jeg mistet evnen til å snakke, klarer ikke å stå og spyr masse. Det ender med at venninnen min må ringe 113 hvor jeg blir hentet i ambulanse og fraktet til sykehus.
På sykehuset kommer jeg meg noe (var da 3-4 timer siden jeg ble dårlig) og får til slutt lov til å reise hjem om jeg vil det. Husker derimot ingenting av resten av natten.
Vi begynte å drikke kl. 19 og jeg ble dårlig rundt kl.01.
Jeg er veldig i tvil om jeg bare har drukket alt for mye eller om det kan virke som at jeg har fått i meg noe dop i tillegg.

Hele denne opplevelsen er helt annerledes enn hvordan jeg pleier å være når jeg drikker..
Virker det som at jeg bare har drukket for mye, eller er det en reel mulighet for at jeg har blitt dopet ned?

Hilsen en vettskremt jente med skikkelig stuck i kroppen..

Kvinne, 21 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Vi forstår at dette var en veldig ubehagelig opplevelse. Det er mulig å få slike reaksjoner ved å «bare» drikke alkohol, men dersom du mistenker at du kan ha fått i deg noe annet vil vi anbefale deg å ta en rustest. Det kan tenkes at sykehuset tok en slik test når du var der, så ta gjerne kontakt med sykehuset du var på. Gjorde de ikke det bør du ta en rustest så snart du har mulighet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.