Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg bruker mye Paralgin forte og Stesolid

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg bruker mye Paralgin forte og Stesolid. I løpet av de siste 17 årene har forbruket økt, slik at jeg nå får utskrevet 150 Paralgin Forte og 75 Stesolid hver 21 dag. Det holder selvfølgelig ikke og jeg går store deler av tiden med å være abstinent. Jeg bruker ca 15-18 tabletter Paralgin Forte og 5-7 Stesolid hver dag. Tidligere da jeg var yngre hadde jeg også ett problematisk forhold til tabletter, men brå seponerte de og la meg syk hjemme til det værste var over. Jeg prøver på det samme nå, men får det ikke til. Jeg må også nevne at jeg la meg inn til behandling her i Oslo i sommer, men skrev meg ut etter 10 dager da de ikke lenger kunne tilby enerom og i det hele tatt virket som om de ikke hadde kunnskap om problemet. De satte meg på Oksykodon og forventet at jeg skulle trappe ned på det i løpet av en uke eller 2. Har dere noe tips om hvordan jeg kan komme meg ut av dette helvetet?

Mann, 54 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Viser til samtale. Ta kontakt med et sted som har god kompetanse på nedtrapping/avrusing. Be dem om et møte på forhånd for å avklare plan for oppholdet og medisineringen. Snakke gjerne også med dem om hvorvidt og ev. i hvilken grad de er fleksible på hvor lenge du kan oppholde deg der. De fleste rene avrusningssteder har enerom. Her kan du se på oversikten over de ulike stedene. Mest nærliggende ville være Aker, Ahus eller Bærum sykehus.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.