Hei,

Jeg ta 2 Paralgin hver kveld grunn av kroniske smerter og begynte med det
for 5 år siden. Jeg vet at det er ingen høy dosis og antageligvis har jeg flaks og ingen stor toleranse så at jeg ikke hadde måttet økt dosis. Uansett er det litt skummelt for meg. Jeg legger merke til at bare tanken å la være å ta den gir meg dårlig humør.
Ibuprofen taler jeg ikke og bare paracetamol virker ikke. Ville gjerne vite om
jeg kan fortsette slik eller er det noe som man kan frarades? Jeg er i god form foresten og trives med idrett. Men gjorde alt for mye og tenker det er «bare» slitasjesmerter.
Takk på forhånd

Mann, 56 år fra Troms


RUStelefonen svarer:

Vi som arbeider på Rustelefonen har ikke helsefaglig bakgrunn og derfor ikke anledning til å gi spesifikke råd når det gjelder bruk av medisiner. I Felleskatalogens pasientinformasjon finner du informasjon om Paralgin Forte. For øvrig anbefaler vi deg å ta bruken av Paralgin Forte og tankene du har rundt dette opp med legen din.