Usikker på om jeg kan bruke Ketorax

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har artrose i mange ledd og har skiftet et kneledd, det andre skulle også ha vært skiftet, men grunnet sterke smerter etter operasjon nøler jeg. Det har i ettertid (ved blodprøve) vist seg at jeg har liten eller ingen effekt av de fleste smertestillende midlene jeg har forsøkt; Paracet, Ibux, Tramagetiv (300 mg), Oxicodin og enda noen til jeg ikke husker navnet på. Det ser ikke ut til at Opioider virker. Nå skal jeg prøve Ketorax 5 mg, men på pakningen står det at en skal vise forsiktighet hvis en har hatt en/noen form for gastroinngrep. Jeg fjernet galleblære for fire år siden, og er derfor i sterk tvil om jeg kan bruke denne medisinen? (Fastlege er på ferie). En kuriositet: Alkohol virker heller ikke på meg.

Kvinne, 74 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Vi som jobber i RUStelefonen er ikke helsepersonell og kan derfor ikke gi råd om din medisinering. Du kan kontakte legekontoret ditt å høre om det finnes en annen tilgjengelig lege, eller snakke med legevakta der du bor.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.