Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kutte ut Phenergan

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Gikk på opiater, PF 100 pr 3 uker og Flunipan, rohypnol 3 stk, 1mg pr døgn. I ca 14 år og metadon 35 mg /dag i3. 5 år. La meg inn på VK 5 januar 2010 og tok meg 5 mnd å kjempe hver dag. Eneste nedtrapping jeg fikk var 4x 10 mg Sobril i 3 uker. Og Vallergan 5 stk første 8 uker så trappet ned til 4 og så tre pr døgn. Sov vel omtrent kun 2 til 3 timer hver natt første 2 mnd. Og hadde fryktelige pilleabstinenser. Nå 9 år etter dette. Så bruker jeg 3 stk phenergan 25mg pr natt og sover sånn nogenlunde. Har ikke merka noe abstinenser hvis jeg har glemt å ta dem om kvelden, bard dårlig søvn.
Hvis jeg trapper ned Phenergan, vil jeg få abstinenser. Vil ikke ha det. Hvorfor jeg eventuelt vil kutte ut er at jeg blir så fryktelig tørr i munn. Jeg har også fått Polinevropati i føttene og eneste so hjelper nogenlunde er Nevrontin. Tar 3×800 pr dag. Leser at skal ikke få abstinenser av det, men prøvde å gå av nå ettef 9 år, men fikk abstinenser. Grunn til å gå av er at jeg får ikke ereksjon lenger.
Ønsker å få noen synspunkter på mine medesin bruk.

Mann, 75 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell, vi kjenner ikke din helsetilstand, og kan derfor ikke svare deg. Du må derfor stille spørsmålene til din lege som kjenner deg. Legen er den som kan hjelpe deg med nedtrapping og de problemene du opplever som følge av medisinene du bruker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.