Kokain mot bulimi

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har vært i behandling for spiseforstyrrelser ved ullevåll sykehus. Jeg er i ferd med å avslutte behandlingen og tør ikke si at jeg kun er symptomfri fra bulimi pga. kokainbruk. jeg er avhengig av zopiklon for å sove og vet at ved rusdiagnose kuttes disse. Hvordan kan jeg få hjelp nå? Uten kokain er jeg rett tilbake i bulimi

Kvinne, 33 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Det er ikke noen automatikk i at du mister din sovemedisin om du søker hjelp for kokainbruk. Om du bruker Zopiklon for å få sove, vil det sannsynligvis bli møtt med forståelse om du søker hjelp for  kokainmisbruk. Vi anbefaler deg å snakke med de som jobber på avdelingen du er på, da vi tror at det er de som kan hjelpe deg best i din situasjon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.