Kan LSD 25-i «transformeres» av å bli håndtert UT og INN av dypfryser? ? Av 80 lapper..nå er det 10 igjen.. jeg og en venn tok 4( 2 hver) DET ble så jævla drøyt( INNTENS- KUNNE HA TATT LIVET AV OSS.. Er 25i USTABILT ( hadde dette vært LSD-25 Uansett mengde, av erfaring så går det alltid bra (selv om man «bad’er) ..Det her(25i) kan være farlig (advarsel til andre) SERIØST! Hvor kan man få kjøpt » testkit» ??

Mann, 37 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Vi kjenner ikke til at LSD transformeres av kulde. LSD kan derimot ødelegges raskt av varme og direkte sollys. Det bør oppbevares mørkt, tørt og kjølig. Du kan lese mer om forskjellige varianter LSD her og se hvordan de reagerer ved forskjellige test-kits.

Du finner også mer informasjon om test kits LSD på denne siden. (Merk: vi står ikke inne for kvaliteten på produkter fra eksterne sider.)