Hei! Er en mann på 30 år med høyt blodtrykk. Har sannsynligvis hatt det hele livet, og har nå nylig gått over til betablokkere (zelo-zok, 100 mg, og har fremdeles litt forhøyet blodtrykk). Har aldri prøvd rusmidler før, og har nå veldig lyst til å teste ut hasj-brownies. Hva slags utslag kan det få i forhold til medisinene jeg tar og blodtrykket mitt?

Mann, 30 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Vi er ikke helsepersonell og kan derfor ikke svare deg på hvilke utslag cannabis kan gi med tanke på din helsetilstand og medisinering. Dette er noe du må ta opp med legen din som kjenner deg og helsehistorikken din.

Generelt kan vi si at cannabis og Selo-Zok, i henhold til interaksjonsanaylseverktøyet til felleskatalogen.no, ikke gir relevante interaksjoner. Samtidig vet vi at cannabbisbruk kan gi høy puls så det kan være at det vil oppleves som ubehagelig for deg.