Pensjonist – ikke tatt en eneste pille på 9 dager men føler at noe henger igjen

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Ikke tatt en eneste pille på 9 dager men føler at noe henger igjen

Mann, 65 år fra Østfold


RUStelefonen svarer:

Her vet vi ikke hvilken medisin det er snakk om, samt hvor lenge du har brukt den, så det blir vanskelig for oss å gi deg noen konkrete opplysninger dessverre. Hva vi generelt kan si, er at det er vanlig å oppleve ulike utfordringer i ettertid av å kutte ut en medisin du er vant med å bruke. Du er velkommen til å kontakte oss på nytt med mer utfyllende informasjon, så kan vi forsøke å besvare spørsmålet ditt litt mer presist. Du kan også ta opp dette med legen som skriver ut medisinen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.