Jeg begynte med Zoloft for noen dager siden. Tok i dag tidlig 50mg, og en stund etterpå fikk jeg synsforstyrrelser og migrene. Jeg var tidligere plaget av migrene, men over ett år siden sist. Nå leser jeg at en av bivirkningene av å bruke Zoloft er migrene. Jeg har migrenemedisin( Triptan), men den skal helst ikke brukes sammen med antidepressiva ( fare for serotonergt syndrom). Jeg behandles for OCD, men skal jeg nå få hyppige migreneanfall av Zoloft, så bør jeg vel ikke bruke denne medisinen. Jeg har fått beskjed om å trappe opp helt til 200mg. Og når jeg allerede har begynt å få migrene så er det neppe lurt å fortsette???Jeg tok migrenemedisin i dag, og fikk dempet migreneanfallet, men fikk angst av kombinasjonen med Zoloft og migrenemedisin. Følte jeg tok en stor sjanse.

Mann, 64 år fra Sogn og Fjordane


RUStelefonen svarer:

Vi som jobber  i RUStelefonen er ikke helsepersonell, og kan ikke gi deg råd om hvordan du skal bruke medisinene dine. Får du ubehagelige bivirkninger må du kontakte legen din slik at dere sammen kan finne en løsning.