Hei! Hvis jeg skulle ta CBD mot store smerter, kronisk muskel/sene betennelse psoriasis gikt og fibromyalgi bl.a.
Og STERK angst. Og dette skulle virke positivt på meg.
Da må vel dette være bedre enn medisiner som, Xanor,
Sarotex, Venlafaxin, Quetiapin, Paracet, Hydroxyzine/Atarax, Neurontin, m.fl. (Hvorfor så mange slag, når de alle er mot det samme? Smerter, angst og uro) Jeg mener også p.g.a. sterke smerter og angst og uro, at jeg skulle få søke om CBD, når alle disse medisinen,
av samme «type», tar bort bare ca 70 80 % av » symptomene.

Ha en fin dag, og takk for hjelpen!

Mann, 63 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

Det finnes ingen godkjente legemidler med CBD i Norge, men det er mulig å søke om godkjenningsfritak. Dersom legen din er enig i at CBD er en god løsning for deg kan han/hun altså søke om å få bruke utenlandske produkter med CBD på godkjenningsfritak. Her er Legemiddelverkets sider om CBD og cannabis.

Her kan du se på en oversikt over hvilke typer smerter CBD er utprøvd mot. Her er en side om CBD (drevet av journalister).