Sobril abstinens

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har brukt Sobril i to dager for å prøve å dempe balanseorganet i forbindelse med sterk svimmelhet og uro i kroppen, men har ikke tatt noe de siste dagene. I går og i dag sitter jeg med en angstfylt, skjelvende og kaldsvettende følelse i kroppen, som om kroppen ikke klarer å roe ned. Kan man få en slik type rebound-effekt etter bare noen dagers bruk? Det er så ubehagelig.

Kvinne, 33 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Du skriver ikke hvilken mengde Sobril du har brukt, men så vidt oss bekjent er det ikke vanlig med stort ubehag etter kortvarig bruk. Abstinenser oppstår etter langvarig regelmessig bruk, og to dager er etter vår oppfatning for kort. Vi er ikke medisinsk helsepersonell så ta kontakt med foreskrivende lege eller legevakt for mer informasjon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.