Hei,

SAIH er en studentorganisasjon som jobber for retten til utdanning og akademisk frihet globalt. 15. mai i Bergen skal vi ha et arrangement om de fysiske og psykiske konsekvensene av bruk av «akademisk prestasjonsfremmende doping», f.eks Ritalin, samt hvordan det kan påvirke kvaliteten på studiet dersom bruken øker. I den forbindelse håper vi dere kan hjelpe oss. Vi forsøker å finne en person som kan være blant de deltakende på arrangementet, med kunnskap om hva konsekvensene av å bruke slike rusmidler kan være. Er det noen hos dere som kunne vært aktuelle å ha med?

Vennlig hilsen,
SAIH Bergen

Kvinne, 28 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Hei og takk for invitasjonen. Antagelig er dette litt for kort varsel til at noen fra oss har mulighet til å stille opp. Send likevel en forespørsel til vår nærmeste leder Sturla på sturla.johansen@vel.oslo.kommune.no, så vil han undersøke om vi har mulighet til å stille opp.