Jeg tok Quietiapin Sandoz 100 MG i tre dager mot søvn. Jeg tok 4-5 tabletter på de tre dagene. Nå når jeg ikke har flere, er jeg blitt utrolig dårlig. Jeg er kvalm og kaster opp, får svettetokter, har den verste hodepinen jeg noen gang har hatt, har synsforstyrrelser og er totalt utslitt men klarer ikke sove skikkelig om nettene.. Hvor lenge kan dette vare? Og har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Burde jeg gå til legen? Nå har det vart i 2 dager så langt. Men verken Paracet eller Ibux hjelper på hodepinen, og jeg kan være skrubbsulten i et øyeblikk, for så å ta to tygg før jeg føler jeg må kaste opp igjen. Dette er veldig ubehagelig, håper dere har svar!

Mann, 21 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Symtomene du nevner er oppført som bivirkninger av Quetiapin. Dersom du fremdeles ikke er noe bedre vil vi anbefale deg å kontakte legen din.