På tide å legalisere THC som legemiddel?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei er det ikke på tide å å få opp spørsmålet med å legalisere THC som lege middel som flere å flere stater i usa har gjort? staten Norge er så int, i å få inn nok skatte kroner på bomringer osv,ved å få mariuhana regulert til alt fra smerte lindrig til ADHD eplepsi osv vi er i 2019 å det er på tide med foradringer er i Norge+ at staten ville fått inn mye penger via skatt,må si jeg er lei av å se verden rundt oss har forandringer i rus politikken mens Norge står stille

Mann, 43 år fra Buskerud


RUStelefonen svarer:

THC er legalisert som legemiddel i Norge. Riktignok er det kun en liten gruppe pasienter som faktisk får THC/cannabisprodukter på resept, men det er altså fullt mulig. Du kan lese mer om prosedyrer omkring dette på hjemmesidene til Statens Legemiddelverk.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.