Hei er det vanlig og få kramper når man injiserer amfetamin?eller kan det har noe med bom eller blodårene og gjør?det er mest på hele venstre armen også begge beina.det skjer ikke hver gang men ofte,hvertfall hvis jeg bommer og blør mye.kan det ha noe med hjertet og gjør?jeg får veldig lav puls selv om jeg har nettopp tatt amfetamin,og blir veldig svimmel og problemer med og puste og svelge.

Kvinne, 27 år fra Hordaland


RUStelefonen svarer:

Kramper etter(/ved amfetaminbruk forekommer stort sett ved meget store doser. Det kan hende du risikerer mer kramper fordi du bommer, da går stoffet rett i musklene og ikke i årene. Dersom su stadig opplever komplikasjoner ved amfetaminbruk/injisering, bør du oppsøke hjelp og veiledning. Helsepersonell kan også sjekk hjertet ditt, svimmelhet, pust og svelg osv. Ta feks. kontakt med Straxhuset i Bergen.