Hei
Vi har en svigerinne, gift med min manns bror. Hun er alltid den som vet best.. har alltid oppdratt meg og fortalt meg hva som er rett.. hun har mye nerver sier svigermor, der er det hatforhold, vært i mange år. Vi er lei av drittpraten hennes, hun og hennes familie er alltid den som har mest, vet best og skal alltid forklare.. det er snart så,hun får så,hatten passer av meg. Men jeg vet hun bør behandles raust. Bare at hun har sagt ting som ikke kan tilgis lett. Vi er ikke så så snille, men hun har laget det til selv . Fa.. jeg er egentlig så sint at jeg vet ikke når jeg vil sprekke og ta igjen og da trur jeg vi er ferdig som svigerinner.
Har dere noen tips?

Kvinne, 48 år fra Akershus


RUStelefonen svarer:

Vi svarer på spørsmål om rusmidler og rusmiddelproblematikk – og ettersom du ikke sier noe om noen rusbruk, vet vi heller ikke helt hvordan vi skal svare deg. Du er derfor velkommen til å kontakte oss på nytt, med litt mer utfyllende informasjon.