Hei! Samboeren min drikker øl i smug. Han handler inn store kvantum og gjemmer det i fjøsen. Han må daglig i fjøsen å «ordne» noe og jeg finner masse tomgods rundt omkring. Han drikker også øl daglig i mitt nærvær, for eks to halvlitere på kvelden. Har tidligere tatt dette opp med han der jeg ytrer min bekymring men han sier jeg overdriver og han har i alle fall ikke et problem. Han blir også sint når jeg tar dette opp. Nå venter vi vårt første barn og jeg er bekymret for fremtiden. Hva skal jeg gjøre nå? Takk for svar

Kvinne, 28 år fra Troms


RUStelefonen svarer:

Du skriver at samboeren din drikker  alkohol i smug og at det fører til konflikter i hjemmet. Det er ikke en situasjon som er god for deg eller for barnet som skal komme, og vi synes det er bra at du ønsker å ta tak i situasjonen. Nedenfor kan du lese noen tips om hva som kan gjøres.

Du er også velkommen til å ringe til oss på RUStelefonen 915 08 588 for en samtale. Vi har åpent hver dag 11-18.