J ønsker navn på en psykiater el.l som kan hjelpe meg med angst, j tør ikke legge meg uten sovepille eller angstpiller. J må ut av dette. J trenger time så fort som mulig og gjør det gjerne privat, bare j får hjelp. Betaler det som skal til for å få hjelp fort.

J gjennomgått så vanvittig mye nå og kaster/flytter ut av livet, j gått inn i denne prosessen uten hjelp, desperat forsøk på endring, men klarer ikke stå i det Alene.

Kvinne, 58 år fra Oslo


RUStelefonen svarer:

Vi for står at du har det tungt og sliter med dette. Vi har ikke anledning til å gi deg navn på fagfolk du kan henvende deg til, men ta kontakt med fastlegen din så kan h*n henvende deg videre i hjelpeapparatet slik at du får den hjelpen og støtten du trenger.

Hvis du har akutt behov for å snakke med noen mens du venter på profesjonell hjelp kan du kontakte kirkens SOS eller mental helse på telefon.