Hei,
Når det gjelder bruk av Lyrica, har jeg nå vært på 150mg ggr 3. Grunnen var at jeg Rikke herpes zoster og sterke smerter i mageregionen. Samtidig føler jeg en viss ro i kroppen, merker at jeg nesten ikke drikker mer alkohol. Tåler ikke så mye.
Så til mitt kardinale spørsmål, skal jeg være engstelig å bli avhengig? I min alder? Har ingen ruseffekt av preparatet. Sover utrolig godt om nettene. Kan jeg bruke det livet ut, uten bivirkninger?
Fint om du kunne gi meg et adekvat svar.
Mvh
Emil

Mann, 66 år fra Aust-Agder


RUStelefonen svarer:

Vi som arbeider på Rustelefonen har ikke helsefaglig bakgrunn og kan derfor ikke gi spesifikke råd når det gjelder bruk av medikamenter. Vi anbefaler deg å ta dette opp med din fastlege. Henviser også til informasjon om Lyrica i Felleskatalogens pasientinformasjon.